top of page

AVAAMME KAKSI ULKOPADELKENTTÄÄ KAUNIAISIIN

Uuden viikon kunniaksi voimme iloksemme kertoa, että avaamme kaksi uutta ulkopadelkenttää Kauniaisten keskustan välittömään läheisyyteen vielä tämän kesän aikana! Tarkempaa avaamisajankohtaa emme uskalla vielä ilmoittaa, koska lähiaikojen sääennusteet ovat harmittavan sateisia, mikä vaikeuttaa kenttien, erityisesti mattojen, asennustyötä. Ilmoitamme sosiaalisen median kanavissamme heti kun varauskalenteri sekä kentät ovat auki. Ota siis meidät seurantaan Instagramin ja Facebookin puolella!


Kenttien tarkempi lokaatio on aivan Kauniaisten keskustan kupeessa sijaitseva Thurmaninpuisto. Näin ollen kentille pääsee hyvin niin julkisilla kuin yksityisautoillenkin. Kauniaisten juna-asemalta sekä kauppakeskus Granilta kentille on n. 5 minuutin kävelymatka. Autoileville ilmaisia neljän tunnin parkkipaikkoja löytyy kauppakeskuksen paikkojen lisäksi Kauniaistentie 11 päästä.


Kauniaisten kentiltä löydät luonnollisesti myös vuokravälineet, minkä lisäksi uusia palloja on ostettavissa paikan päältä.


Mikäli haluat varata itsellesi valmennusta tai järjestää Granin kentillä yksityisen tapahtuman, esim. oman turnauksen, niin olethan yhteydessä info@pleimorepadel.com.


bottom of page