Search

Päivityksiä palvelumaksuihin

Olemme juuri saaneet tiedon korvanappiimme, että Playtomic nostaa irtovuorojen palvelumaksuja 1.9.2022 alkaen. Muutos koskee kaikkia Playtomicissa olevia klubeja ympäri maailman. Varausjärjestelmäkehittäjä perustelee palvelumaksujen korotuksia tuotekehityksellä sekä inflaatiolla eli kansankielellä yleisen hintatason nousulla.


Entinen 0,39€ palvelumaksu, joka on siis mennyt suoraan Playtomicille, muuttuu nyt prosentuaaliseksi. Palvelumaksu irtovuorosta on nyt 4% hinnan päälle (kuitenkin minimissään 0,44€ ja maksimissaan 2,99€). Mikäli käytätte Playtomicissa jaettua maksua, niin muutoksen myötä palvelumaksu jakaantuu kaikkien pelaajien kesken vrt. aikaisemman 0,39€ per jokainen transaktio.
Voiko palvelumaksuja jotenkin kiertää? Periaatteessa kyllä! Klubin lompakon kautta tehdyistä maksuista Playtomic EI veloita palvelumaksua, joten suosittelemme hyödyntämään tätä ominaisuutta. Eli: Mikäli sinulla on liikuntaetuja tai haluat muuten vain ladata meille pelisaldoa lompakkoosi (esim. Mobilepayn kautta), niin otathan meihin yhteyttä sähköpostitse info@pleimorepadel.com. Olemme lisäksi lisänneet tarjouksia klubiemme alle Playtomiciin, joilla pystytte lataamaan arvoa klubilompakoihin ja näin ollen välttämään palvelumaksut.


Pahoittelemme osaltamme meistä riippumattomasta syystä johtuvaa hintojen nousua.

23 views0 comments