USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Miten varaan vuoron?

Yksittäisen vuoron varaaminen onnistuu helpoiten Playtomic-älypuhelinsovelluksen kautta. Sovellus on saatavilla sekä iOS- että Android-käyttöjärjestelmille. Ladattuasi sovelluksen tulee sinun tehdä sinne tunnus (esim. yhdistämällä sovellus Facebook-tiliin) ja lisätä maksukortti, minkä jälkeen voit tehdä varauksia. Varauksen voi myös tehdä tietokoneella (www.playtomic.io). Voit tietenkin myös varata vuoron lähettämällä meille sähköpostia tai soittamalla, jolloin voimme tehdä varauksesta laskun. Lasku vuorosta tulee maksaa saman päivän aikana.

Miten saan/maksan vuokramailat?

Vuokravälineet (4€/kerta/maila) voi maksaa Playtomic-sovelluksen kautta tai vaihtoehtoisesti Mobilepaylla vasta paikan päällä. Mailat löytyvät kenttien vierestä sijaitsevista laatikoista, jotka saa auki varausvahvistusviestistä (email, klubin viesti-kohdasta) löytyvällä koodilla. Laatikoista löydät myös uusia palloja, joiden maksu (6€/tuubi) onnistuu myös edellä mainituilla tavoilla. Laatikosta löydät myös tarkemmat ohjeet Mobilepay-maksuihin.

Miten maksan liikuntaseteleillä?

Varausjärjestelmä ei valitettavasti tällä hetkellä tue liikuntasetelimaksuja. Kun haluat maksaa liikuntaseteleillä (Edenred/Smartum/Eazybreak/ePassi), niin ilmoita meille sähköpostitse tai soittamalla ajankohta (ja vuoron pituus) milloin haluatte tulla pelaamaan. Teemme silloin puolestasi varauksen, jonka jälkeen voit maksaa vuoron mobiilimaksulla. Vuokravälineitä ei valitettavasti pysty maksamaan liikuntaseteleillä eri ALV-kannan vuoksi, joten niiden maksu tapahtuu yllä kuvatulla tavalla paikan päällä.

Halutessasi voit myös tehdä suuremman kertaluonteisen latauksen meille liikuntaetusovellusten kautta. Tällöin lisäämme latausta vastaavan summan Playtomic-tilillesi (klubin lompakko). Lompakon varoja voi sitten käyttää tulevien vuorojen maksamiseen. HUOM. klubin lompakon varat käyvät ainoastaan Pleimore Padelin kenttien vuorojen maksamiseen.

Miten voin peruuttaa vuoroni?

Jos olet tehnyt varauksen Playtomic-varausjärjestelmän kautta, niin voit perua vuoron sovelluksen oman profiilin (oikea alakulma) ja omien varauksien alta valikosta. Voit myös perua tai siirtää vuoron olemalla meihin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Jos peruutus tapahtuu yli 24h vuoron alkamisesta voimme palauttaa rahat. Jos peruutat vuoron (esim. sateen takia) alle 24h ennen vuoron alkua, voimme tarjota korvaavan vuoron, mutta rahat eivät palaudu tilillesi.

Mitä jos vuoron päälle sattuu kova sade?

Jos rankkasade yllättää kesken pelien voimme tarjota korvaavan vuoron jäljellä olevasta ajasta. Ole meihin silloin yhteydessä saman päivän aikana, niin voimme sopia korvaavasta vuorosta. Pienellä sateella padelia voi pelata, koska alusta päästää veden hyvin läpi.

Miten saan opiskelija-/eläkeläisedut voimaan?

Lähetä meille kuvat opiskelija-/eläkeläiskortistasi (molemmat puolet) sähköpostitse osoitteeseen info@pleimorepadel.com, niin aktivoimme edut Playtomic-tilillesi. Ilmoitathan meille myös sähköpostiosoitteen, jota käytät Playtomiciin kirjautumiseen. Saadaksesi edut voimaan tarvitset siis Playtomic-tilin. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät sivun ensimmäisestä kohdasta.

IMG_2080.jpg
IMG_2082.jpg
IMG_2081_edited_edited.jpg
Phone Screen
Phone Screen
Phone Screen