USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Miten varaan vuoron?

Yksittäisen vuoron varaaminen onnistuu helpoiten Playtomic-älypuhelinsovelluksen kautta. Sovellus on saatavilla sekä iOS- että Android-käyttöjärjestelmille. Ladattuasi sovelluksen tulee sinun tehdä sinne tunnus (esim. yhdistämällä sovellus Facebook-tiliin) ja lisätä maksukortti, minkä jälkeen voit tehdä varauksia. Varauksen voit myös tehdä tietokoneella. Älypuhelimella vuoron varaaminen onnistuu ainoastaan sovelluksen kautta. Voit tietenkin myös varata vuoron lähettämällä meille sähköpostia tai soittamalla, jolloin voimme tehdä varauksesta laskun. Lasku vuorosta tulee maksaa saman päivän aikana.

Miten saan/maksan vuokramailat?

Varausjärjestelmän kautta vuokramailoja ei valitettavasti voi toistaiseksi maksaa. Vuokramailat maksetaan paikan päällä mobilepaylla (4€/kerta/maila) numeroon 48345. Jos kenelläkään peliporukastasi ei ole mobilepayta voimme tehdä vuokravälineistä myös laskun. Mailat löytyvät kenttien välistä sijaitsevista laatikoista, jotka saatte auki varausvahvistusviestistä löytyvällä koodilla. Laatikoista löydät myös uusia palloja, joiden maksu (5€/tuubi tai 9€/2 tuubia) onnistuu samalla tavalla. Paikan päältä löydät myös ohjeet maksuun.

Miten maksan liikuntaseteleillä?

Varausjärjestelmä ei valitettavasti myöskään tue liikuntasetelimaksuja. Kun haluat maksaa liikuntaseteleillä (Edenred/Smartum/Eazybreak), niin ilmoita meille sähköpostitse tai soittamalla ajankohta milloin haluatte tulla pelaamaan. SIlloin teemme puolestasi varauksen, jonka jälkeen voit maksaa vuoron mobiilimaksulla. Vuokravälineitä ei valitettavasti pysty maksamaan liikuntaseteleillä eri ALV-kannan vuoksi, joten niiden maksu tapahtuu yllä kuvatulla tavalla paikan päällä.

Miten voin peruuttaa vuoroni?

Jos olet tehnyt varauksen Playtomic-varausjärjestelmän kautta, niin voit perua vuoron sovelluksen oman profiilin (oikea alakulma) ja omien varauksien alta valikosta. Voit myös perua tai siirtää vuoron olemalla meihin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Jos peruutus tapahtuu yli 12h vuoron alkamisesta voimme palauttaa rahat. Jos peruutat vuoron (esim. sateen takia) alle 12h ennen vuoron alkua, voimme tarjota korvaavan vuoron, mutta rahat eivät palaudu tilillesi.

Mitä jos vuoron päälle sattuu kova sade?

Jos rankkasade yllättää kesken pelien voimme tarjota korvaavan vuoron jäljellä olevasta ajasta. Ole meihin silloin yhteydessä saman päivän aikana, niin voimme sopia korvaavasta vuorosta. Pienellä sateella padelia voi pelata, koska alusta päästää veden hyvin läpi.