top of page
 • Miten maksan liikuntaeduilla?
  Ilmoita meille Whatsappilla +358400908051 tai sähköpostilla info@pleimorepadel.com haluamasi varauksen ajankohta sekä toimipiste, niin varaamme sinulle vuoron manuaalisesti. Ennen vuoron varaamista voit tehdä meille maksusuorituksen liikuntaetujen sovelluksien kautta (Pleimore Padel Espoo/Tapiola). Saamme kaikista maksusuorituksita ilmoituksen, joten erillisiä kuvakaappauksia ei tarvitse lähettää.
 • Miten saan vuokramailat?
  Kyllä! Meiltä saat myös vuokramailoja kaikilta toimipisteiltämme. Vuokramailat voi maksaa suoraa Playtomic-sovelluksen kautta. Mikäli unohdit lisätä mailat varaukseen, niin voit maksaa mailat paikan päällä Mobilepayn kautta numeroon 48345. Maksuohjeet löytyvät myös vuokramailalaatikoista, jotka saat auki varausvahvistuksesta (email) löytyvällä koodilla.
 • Miten voin peruuttaa vuoroni?
  Kaikissa vuoroissa on 24h peruutusehto. Voit itse peruuttaa vuoron Playtomic-sovelluksesta oman profiilin ja omien otteluiden alta. Voit myös lähettää meille sähköpostia info@pleimorepadel.com, niin voimme perua vuoron puolestasi. Alle 24h peruutukset (sateen takia) tapahtuvat aina sähköpostin kautta. Tällöin vuoroon käyttämäsi varat siirtyvät profiilisi alle saldoihin.
 • Miten varaan vuoron?
  Vuoron varaaminen onnistuu helpoiten Playtomic-älypuhelinsovelluksen kautta. Varuaksen voi myös tehdä nettiselaimen kautta. Voit tehdä myös varauksen lähettämällä viestiä Whatsappin kautta numeroon +358400908051 tai lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@pleimorepadel.com.
 • Mitä jos vuoron aikana alkaa sade?
  Tiedämme, että Suomen kesä on yllätyksiä täynnä ja välillä vuoron päälle saattaa sattua sade. Padelia ei kuulu pelata rankkasateella, joten olet oikeutettu hyvitykseen (vuoron siirtoon) siltä osin kun sade keskeytti vuoronne. Sateen keskeyttäneissä peleissä olkaa yhteydessä info@pleimorepadel.com, niin sovitaan järjestelyistä.
 • Miten saan opiskelijaedut voimaan? Miten varaan vuoron opiskelijahintaan?
  Opiskelijaetujen aktivointia varten tarvitsemme kuvat opiskelijakortistasi sekä email-osoitteen, jota käytät Playtomic-sovelluksessa. Voit lähettää ne sähköpostilla osoitteeseen info@pleimorepadel.com.
bottom of page